Dringend een offerte nodig?

JACOBS AUTOCARS

De klant staat centraal bij Jacobs Autocars! Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je bij ons geen nummer bent. Francis Paulussen, verantwoordelijke voor de autocars, garandeert die aanpak.

Het begint al bij de offerteaanvraag. Binnen de 24 uur na aanvraag ontvang je een vrijblijvende offerte gebaseerd op jouw noden.
Tijdens de reis geniet je ook van de voordelen van onze persoonlijke aanpak. Onze chauffeurs begroeten je vriendelijk bij het betreden van de autocar.
Vervolgens neem je plaats en kan je ontspannen en zorgeloos genieten van de reis.

Daarbovenop staat Francis in permanent contact met de chauffeur en/of het hotel om dadelijk op onverwachte situaties in te inspelen. Verder gaat ook continu de nodige aandacht naar veiligheid.
Wij stellen immers zeer hoge eisen betreffende de naleving van de rij- en rusttijden. Daarnaast controleren onze garagisten al onze autocars voor en na een rit grondig & doen ze een interventie wanneer nodig.
Tot slot ziet Francis er ook scherp op toe dat de afhandeling nadien op een vlotte en correcte manier verloopt.

Onze persoonlijke aanpak werkt, want sommige klanten kiezen al meer dan 30 jaar voor Jacobs Autocars.

HET JACOBS WAGENPARK

2 bussen
80 zitplaatsen
1 bussen
20 zitplaatsen
3 bussen
56 zitplaatsen
3 bussen
52 zitplaatsen
1 bussen
54 zitplaatsen
1 bussen
58 zitplaatsen
4 bussen
50 zitplaatsen
3 bussen
2 van 55 zitplaatsen
1 van 60 zitplaatsen
1 bussen
33 zitplaatsen

JACOBS NIEUWS

RIT VOOR LIVERPOOL FC!

Onlangs mochten we voor Liverpool FC rijden. ⚽️ Ze waren zeer tevreden over onze samenwerking! We kregen van hen dan ook een welgemeende dank je wel en een leuke foto toegestuurd ????

KAZOUBUS IN NIEUW KLEEDJE!

Onze Kazoubus rijdt op dit moment ergens op onze Europese wegen. Zoals jullie zien heeft de bus een spiksplinternieuw jasje!

Beste gebruik van social media // FBAA