Op zondag 6 oktober heeft Jacobs Autocars trots bijgedragen aan de jaarlijkse VOKA Open Bedrijvendag door acht van haar moderne bussen in te zetten op het industrieterrein Logistics Valley Flanders in Genk. Deze samenwerking maakt deel uit van ons voortdurende engagement om lokale bedrijven te ondersteunen en te zorgen voor een betrouwbare en comfortabele vervoersoplossing voor bezoekers.

Tijdens de VOKA Open Bedrijvendag kregen duizenden bezoekers de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij bedrijven in de regio. Dankzij onze bussen konden zij zich vlot verplaatsen tussen de verschillende deelnemende locaties op het uitgestrekte terrein van Logistics Valley Flanders, zonder zich zorgen te maken over parkeren of lange wandelingen. 

Jacobs Autocars zet al jaren in op flexibiliteit en maatwerk, en dit project was daar opnieuw een goed voorbeeld van. Het is voor ons een eer om deel uit te maken van dit soort initiatieven en zo een steentje bij te dragen aan het succes van evenementen die de lokale economie en bedrijvigheid in de kijker zetten.

Wij danken de Stad Genk en VOKA voor het vertrouwen in onze dienstverlening en hopen in de toekomst nog vaker een rol te mogen spelen bij zulke waardevolle evenementen.

Heeft u vragen over onze diensten of wenst u meer informatie over hoe wij uw evenement kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op!