OVER JACOBS AUTOCARS

Jacobs Transport is een bedrijf met een decennialange traditie en feilloze reputatie dankzij de service en familiale aanpak!

In 1934 werd Jacobs Transport opgericht door Albert Jacobs. De focus lag toen op goederenvervoer en verhuizingen. Al snel wist men het bedrijf uit te bouwen met autocars. Door de groei verhuisde het bedrijf midden jaren ´70 naar de huidige locatie: de industriezone Genk-Zuid.

De dagelijkse leiding van de zaak kwam nadien in handen van de drie zonen en het bedrijf kende dankzij hen een mooie groei.

Om de toekomst van Jacobs Transport te verzekeren, besloten Bart Tilmans (verantwoordelijke transport) en Francis Paulussen (verantwoordelijke autocars) die al geruime tijd de dagelijkse leiding hadden, het volledige aandelenpakket van de familie Jacobs over te nemen.

Met een moderne visie en duidelijke koers geeft Francis nu leiding aan Jacobs Autocars, steeds met respect voor de bestaande waarden zoals de persoonlijke en familiale aanpak. Vandaag de dag is Jacobs Autocars een gezond en groeiend bedrijf met een familiale sfeer waar klanten en de medewerkers zich thuis voelen.

Jaarlijks rijden ze zo´n 4.007.500 kilometer: dat is 100 keer de wereld rond!

Dringend een offerte nodig?